Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

Ruithersteller

Vacature Ruithersteller

Heb jij een passie voor auto's en een scherp oog voor detail? Als ruithersteller bij ons zorg jij ervoor dat elke ruit perfect wordt geplaatst en gerepareerd, zodat onze klanten weer veilig de weg op kunnen. Werken bij een mobiliteitsorganisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamenlijke resultaat telt? Welkom bij Van den Udenhout!

Zomaar een dag als Ruithersteller…

Als ruithersteller start je de dag op een van onze vestigingen in regio Noord- Brabant met een inspectie van de ruit van een Audi Q3 om te bepalen of deze vervangen moet worden. Na een zorgvuldige controle, waarbij je let op zaken zoals scheuren, barsten, en de algemene staat van de ruit, concludeer je dat vervanging noodzakelijk is. Je verzamelt de benodigde gereedschappen en materialen.

Bij het verwijderen van de beschadigde ruit werk je met precisie. Je gebruikt een mes of draad om de oude ruit voorzichtig los te snijden zonder de lak of carrosserie te beschadigen. Daarna maak je het frame schoon en breng je de juiste kit aan om de nieuwe ruit goed te laten hechten. Met behulp van een speciale zuignap en tilhulp plaats je de nieuwe ruit op zijn plek. Na het monteren van de ruit laat je deze even uitharden en controleer je of alles goed is bevestigd.

Later in de middag komt een klant met een ruit met een sterretje. Je voert een sterreparatie uit door de beschadiging op te vullen met hars en deze uit te harden, zodat verdere schade wordt voorkomen.

Kortom, een dynamische functie waarin jij een wezenlijk onderdeel bent van de bedrijfsvoering van een bourgondische mobiliteitsorganisatie met ruim 500 collega’s.

Profiel Ruithersteller

  • Ervaring in de autotechniek, carrosserieherstel, of specifiek met het vervangen en repareren van autoruiten is een pre

Aanbod

  • Leuke personeelsuitjes en een actieve personeelsvereniging
  • Fijne collega’s en een goede werksfeer
  • De mogelijkheid om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU Fit
  • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ/Zilveren Kruis
  • 192 verlofuren op basis van een fulltime dienstverband
  • Gratis bedrijfsfysio
  • Volop doorgroeimogelijkheden binnen de VAG-merken
  • Een persoonlijk opleidingsplan via Pon Academy passend bij jouw interesse
  • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen

Bedrijfsprofiel

Wij zijn De Nieuwe Dealer voor Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda en Cupra met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Best, Boxtel, Oss, Uden, Zeeland en Veldhoven. We bieden verkoop, onderhoud, verhuur, schadeherstel (Van den Udenhout Schade), lease, bedrijfswageninbouw (BIC) en (e-)bikes via de VELOO vestigingen.

Contact


Meer weten? App met recruitment via 06-23364172 of via werkenbij@udenhout.nl

Locatie

Den Bosch

Opdrachtgever

Van den Udenhout Groep

Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.