Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

Autospuiter/voorbewerker

Vacature Autospuiter/voorbewerker

Word de drijvende kracht achter perfectie!
Ben jij een gepassioneerde autospuiter met een oog voor perfectie? Sta je te popelen om je talenten te laten schitteren in een dynamische omgeving? Maas-De Koning Autoschade, gevestigd in het hart van Uithoorn, zoekt een getalenteerde Autospuiter om ons team te versterken op onze gezellige autoschade-vestiging.

Wat ga je doen?
Als Autospuiter bij Maas-De Koning Autoschade ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder het voorbewerken (van beschadigde auto’s, nauwkeurig) en afplakken van oppervlakken, het maken van kleuren, het spuiten van auto’s en het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden. Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring in het vakgebied en kan zelfstandig en efficiënt werken.

Je komt te werken in een hecht team van 13 collega’s waarvan één andere autospuiter. Samen zorgen jullie ervoor dat beschadigde auto’s weer in optimale staat worden hersteld en onze klanten tevreden de weg op kunnen.

Profiel Autospuiter/voorbewerker

Solliciteer direct, wanneer jij:

  • aantoonbare ervaring hebt als autospuiter;
  • een afgeronde opleiding tot eerste autospuiter hebt;
  • goed zelfstandig kan werken en een goed oog voor detail hebt;
  • graag je handen uit de mouwen wilt steken en wilt werken in een gezellig team!

Kortom, als jij klaar bent om je carrière als autospuiter in de volgende versnelling te zetten en de lak op onze successen wilt helpen aanbrengen, dan zijn we op zoek naar jou!

Aanbod

Wat is ons aanbod?

  • we werken in een goed uitgeruste werkplaats, met alle benodigde faciliteiten;
  • een uitdagende baan met een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
  • 24 vakantiedagen (en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen);
  • aansluiting bij een goede pensioenregeling en aanvullende pensioenmogelijkheden;
  • verschillende opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen via Pon Academy en intern maatwerk;
  • reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
  • voordelig fietsplan;
  • zeer mooie personeelskortingen (o.a. fietsen, auto’s, onderdelen, onderhoud en autobanden, autoverhuur bij Maas-De Koning en ook mooie kortingen via ons programma Benefits at Work).

Bedrijfsprofiel

Leuk dat je overweegt om onderdeel te worden van ons team! Graag nemen we je mee in het verhaal achter ons bedrijf, zodat jij precies weet wat je te wachten staat: We zijn van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je. Dat merk je aan de betrokkenheid, aan het inleven en aan het meedenken. Kortom we weten goed wat onze klanten en medewerkers letterlijk en figuurlijk beweegt. Of je nu een ervaren technisch expert bent, een administratieve professional, of een andere specialisatie hebt, bij Maas-De Koning staan we voor groei en ontwikkeling. Jouw volgende stap begint hier, dus waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle vacatures of neem contact op met onze collega Britt van der Spoel van de afdeling HRM via hr@maasdekoning.nl of 0180 55 95 91!

Bij Maas-De Koning bieden wij de merken Volkswagen, Audi, Audi RS, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij bieden verkoop van nieuwe auto’s occasions, onderhoud, apk, lease, verhuur en schadeherstel. Je kunt ons vinden in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht, Nieuwkoop, Rotterdam, Uithoorn en Woerden. Get in the buzzz! Stap jij in voor de rit van je leven? Ontdek wat jouw volgende stap in je carrière is bij Maas-De Koning!

Contact

Get in the buzzz! Stap jij in voor de rit van je leven? Ontdek wat jouw volgende stap in je carrière is bij Maas-De Koning!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten, de koffie staat klaar! Solliciteer nu via de sollicitatie-button.

Wil je meer informatie over de functie of procedure? Vragen kan je eenvoudig stellen aan Britt (HR Adviseur).

Locatie

Uithoorn

Opdrachtgever

Maas-De Koning

Meer details
Functiegroep
  • Schade
Regio
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Randstad
Aantal uren
  • 40 uur
Gerelateerde vacatures
De Waal Autogroep
in Geldermalsen
De Waal Autogroep
in Tiel
De Waal Autogroep
in Zaltbommel
De Waal Autogroep
in Gorinchem
Deel deze vacature:
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.