Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Mijn vacatures
Nieuw item

Inkoper Occasions Barneveld

Vacature Inkoper Occasions Barneveld


Hi, wij zijn Pon Center…

Een samenvoeging van Muntstad en Pon Dealer Groep. Twee grote dealerorganisaties die de handen ineen hebben geslagen. Met alle ontwikkelkansen die daarbij horen. Welke dat zijn? Lees je zo, want we vertellen je eerst wat je als Inkoper Occasions gaat doen.


Wat ga ik als Inkoper Occasions doen?

Je hebt contact met partijen in binnen en buitenland om te zorgen dat we voldoende auto’s op voorraad hebben staan voor onze klanten. Je draagt zorg voor het gehele inkoopproces van a tot z.

Profiel Inkoper Occasions Barneveld

Wat moet ik kunnen?

Als Inkoper ben jij degene die verantwoordelijk is voor de inkoop van onze auto’s en voorraadbeheer. Hierdoor kun je goed het overzicht bewaren over het hele proces. Je communiceert goed en bent commercieel aangelegd, met een scherp oog voor zakelijke kansen en hoe je deze kunt benutten. Je hebt ervaring met inkoop van auto's en bent op de hoogte van de actuele prijzen en marktontwikkelingen, waardoor je altijd goed geïnformeerd beslissingen kunt nemen.


Je bent gedreven en werkt nauwkeurig, met toewijding en oog voor detail. Daarnaast is het belangrijk dat je een goed gevoel voor humor hebt en een prettige collega bent om mee samen te werken. Je communiceert duidelijk en effectief met alle betrokken partijen, en jouw kennis en ervaring zorgen ervoor dat het inkoopproces soepel verloopt en bijdraagt aan het succes van ons team.


Hoe we een Inkoper Occasions waarderen?

  • Met een mooi salaris, goede pensioenregelingen én een auto van de zaak.
  • Met kortingen op zorgpremies, auto’s, leasefietsen en meer Pon producten.
  • Met veel ontwikkelkansen, bijvoorbeeld aan de Pon Academy.
  • Met de mogelijkheid om in overleg flexibel te werken.
  • Met een ruime, moderne werkplek, inclusief de nieuwste gereedschappen.
  • Met collega’s die jouw passie voor auto’s delen.


Doen?

Loop gerust bij een Pon Center binnen. Om de sfeer te proeven. Of om een praatje met een (aanstaande) collega te maken. Al overtuigd? Pon Center hecht veel waarde aan diversiteit dus iedereen is welkom om te reageren.


Stuur je sollicitatie in via de button "Solliciteren". Nog een paar vragen? Beantwoorden we graag via hr@poncenter.nl of bel met de afdeling HR op op +31 85 071 4934 als je nog vragen hebt.

Welkom aan boord?!

Locatie

Barneveld

Opdrachtgever

Pon Center

Meer details
Functiegroep
  • Logistiek
Regio
  • Utrecht
  • Gelderland
Aantal uren
  • 40 uur
Gerelateerde vacatures
De Waal Autogroep
in Tiel
Maas-De Koning
in Uithoorn
De Waal Autogroep
in Geldermalsen
De Waal Autogroep
in Geldermalsen
Deel deze vacature:
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

www.werkenbijvolkswagen.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.